Hirdetés

The Snowden Files - Joseph Gordon-Levitt lehet a főszereplő?

|

Oliver Stone azt szeretné, ha JGL játszaná el Edward Snowden-t, a CIA egyik információ-kiszivárogtatóját. A filmet a tervek szerint idén decemberben kezdenék forgatni, Münchenben.

Hirdetés

A történet ezen verziója a Time of the Octopus című könyv alapján készül, amit még anno Snowden orosz ügyvédje, Anatoly Kucherena írt. Alapvetően az a szinopszis, hogy egy amerikai kiszivárogtató Oroszországba utazik és beszélget az ügyvédjével, miközben várja a beidézését egy elmegyógyintézetbe, ahová az országa küldi múltbeli tettei miatt. Oliver Stone és producerpartnere, Moritz Borman viszont rendelkezik azzal a Luke Harding könyvvel is, ami a The Snowden Files: The Inside Story Of The Worlds Most Wanted Man címet viseli és ez a verzió fog amolyan második bázisként szolgálni a forgatásnál. Talán végre kapunk egy érdekes, valós eseményeken alapuló filmet?

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.