Hirdetés

The Somethings - Seth Rogen, Bill Hader és Zack Galifianakis együtt komédiázik

|

Hirdetés

A Universal stúdió zöld utat adott a három komikus sztár, Seth Rogen, Bill Hader, Zack Galifianakis főszereplésével tervezett The Somethings című sci-fi komédiának. A rendezői székben a 22 Jump street és a Sylvester Stallone és Robert De Niro főszereplésével készült 2013-as, A kiütés című bokszfilm forgatókönyvírója foglal helyet, akinek egyébként ez a film lesz az első rendezése. A Point Grey Pictures mögül pedig Evan Goldberg, James Weaver és Rogen producerként koordinálják a film munkálatait. A történet középpontjában három, évekre a világűrben ragadt űrhajós áll majd, akik találkoznak egy másik űrhajóval. Nem egy részletes leírás, de a Point Grey Pictures neve talán bizalomra ad okot, hiszen korábban a Rogen-Goldberg páros olyan filmeket készített el nekünk, mint a nagy sikerű Fifti-fifti az Itt a vége vagy a legutóbbi projektjük a The Night Before.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.