Hirdetés

Drámai szerepben láthatjuk majd Sacha Baron Cohent a Netflix vadiúj sorozatában

|

A brit komikus most a drámaibb oldalát mutathatja meg egy kettős ügynök szerepében.

Hirdetés

Sacha Baron Cohent nem kell senkinek sem bemutatni, ő az a fajta komikus színész, akit a hülyébbnél is hülyébb szerepei tettek világszinten ismertté - gondolunk itt olyanokra, mint Borat Sagdiyev (Borat: Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika), Brüno Gehard (Brüno) vagy éppen Aladeen Admirális Generális (A diktátor). Most viszont a Netflix egyik vadiúj sorozatában, cím szerint a The Spy-ban, egy sokkal komolyabb, drámaibb történetben fog feltűnni, ami nem mellesleg valós eseményeken alapul.

Hirdetés

A The Spy egy moszad ügynök, Eli Cohen sztoriját fogja bemutatni, akit az utókor a világ egyik legprofibb kémjeként ismer mind a mai napig. Cohen még a 60-as években kezdett titkos üzeneteket, híreket szállítani Izraelnek mint kettős ügynök, ám a kapcsolatai és a profizmusa lévén egyre feljebb tornázta magát a szíriai felső rétegben, ezzel kvázi megváltoztatva a Közel-Kelet mai képét. Viszont ez persze hatalmas áldozatokkal is járt, amibe nemcsak az egészsége, de a családjával való szoros kapcsolata is beletartozott.

A The Spy egy limitált, hat epizódot számláló miniszéria lesz, amit az Emmy-díjas Gideon Raff (Homeland) írt és rendezett. Raff kapcsán egy kicsit félve tekintünk erre a produkcióra, hiszen a legutóbbi netflixes munkája (The Red Sea Diving Resort Chris Evansszel a főszerepben) egy kissé mellécsúszott, így hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy nem ódzkodunk tőle egy kicsit. Ám Sacha Baron Cohenen már ennyi alapján is látszik, hogy nem vette félvállról ezt a szerepet, régóta várt már ő egy ehhez hasonlóra, és az előzetest nézve igencsak beleéli magát a kettős ügynök bőrébe. Őmiatta azért kíváncsiak vagyunk, mi sül ki mindebből.

A The Spy most szeptember 6-án lesz majd elérhető Netflixen, amire már csak egy párat kell aludni. Ti fogtok tenni vele egy próbát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.