Hirdetés

Egyre nagyobb a The Suicide Squad, ezúttal a Doctor Who legendás színésze csatlakozott

|

Impozáns szereplőgárdát kerített a filmhez James Gunn.

Hirdetés

Mostanra nem telik el hét anélkül, hogy ne csatlakozna egy újabb színész az előkészületek utolsó napjaiban járó The Suicide Squad folytatás/reboot-hibrid szereplőgárdájához. Ezúttal a Doctor Who tizenkettedik doktorát több éven keresztül megformáló Peter Capaldi írt alá a produkcióhoz, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy kit kelt életre és hogy mekkora jelenléttel. Továbbá ha minden igaz, rajta kívül a Saturday Night Live-ból ismert humorista, Pete Davidson egy eddig ismeretlen cameoszerepet illetően folytat tárgyalásokat.

Hirdetés

Talán a jövő héten több konkrétummal fogunk gazdagodni, ugyanis a híresztelések szerint szeptember 11-én tartják meg az olvasópróbát a James Gunn rendezésében készülő új Öngyilkos Osztag-filmhez, természetesen a teljes alkotógárda jelenlétében. Ha figyelembe vesszük, hogy a forgatás kezdetét ugyanerre a hónapra tűzte ki a Warner Bros. stúdió, Gunn pedig a Twitter-oldalán egy rajongói kérdésre válaszolva nemrég elárulta, miszerint hamarosan hivatalos bejelentésre is számíthatunk a film kapcsán, talán már hetek kérdése sem, mire leleplezésre kerül az összes új és visszatérő szereplő.

Mindenesetre amit eddig tudni lehet, hogy a Hangya-filmekből ismert David Dastmalchian Polka-Dot Man karakterét alakíthatja, A galaxis őrzői vol. 2 egyik fosztogatója, Steve Agee pedig King Shark hangját fogja adni. Szintén nemrég hallhattunk róla, hogy a rendezővel régóta szoros kapcsolatot ápoló közkedvelt sztár, Nathan Fillion is csatlakozhat a filmhez, de eddig nem látott karaktereket játszik majd állítólag Taika Waititi, Daniel Melchior, valamint Idris Elba is. Ezzel szemben Margot Robbie, Viola Davis, Joel Kinnaman és Jai Courtney a felettébb vegyes fogadtatású első részt követően visszatérnek rendre Harley Quinn, Amanda Waller, Rick Flag és Bumeráng kapitány szerepeiben.

A The Suicide Squad 2021. agusztus 23-án érkezik az amerikai mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.