Hirdetés

Megint a Marveltől igazolhat színészt a The Suicide Squad

|

Sűrű pár hónap áll a színész-rendező előtt.

Hirdetés

Taika Waititi már teljes erőbedobással népszerűsíti a Fox Searchlight égisze alatt készült második világháborús szatíráját, az amerikai mozikba október 18-án érkező Jojo Rabbitet, hamarosan pedig a következő rendezése, egy különleges sportfilm is kamerák elé áll. Mindezt követően az új-zélandi színész-rendező a Thor: Ragnarök után visszatér a Marvelhez, hogy leforgassa a franchise negyedik részét, a Love and Thundert (és jó eséllyel fel is bukkanjon benne Korg szerepében), de a Deadline legfrissebb értesülései szerint arra is időt szakít majd, hogy beugorjon az Öngyilkos osztag forgatására.

Hirdetés

A híresztelések szerint egyébként nem Waititi lenne az első színész, aki a Marvel után szerepet vállal a nemes egyszerűséggel The Suicide Squad címre keresztelt műben, hiszen A Hangya-filmekből ismert David Dastmalchian Polka-Dot Man karakterét alakíthatja, A galaxis őrzői vol. 2 egyik fosztogatója, Steve Agee pedig King Shark hangját fogja adni. Valójában egyikük jelenléte sem volt kardinális a konkurens kiadó filmjeiben, ellenben James Gunn (A galaxis őrzői 1-2.) Öngyilkos osztagában már jóval jelentőségteljesebb szerepet tölthetnek be - még ha egyelőre arról nem is esett szó, hogy Waititi mekkora, illetve milyen minőségű képernyőidőt kap, ha sikeresen megállapodik a stúdióval.

Mindenesetre ahhoz már most kétség sem fér, hogy impozáns szereplőgárdát kerítettek a következő Öngyilkos osztag köré. Az említetteken kívül szintén nemrég hallhattunk róla, hogy a rendezővel régóta szoros kapcsolatot ápoló közkedvelt sztár, Nathan Fillion (Firefly, Castle) is csatlakozhat a filmhez, de eddig nem látott karaktereket játszik majd Daniel Melchior, illetve Idris Elba is. Ezzel szemben Margot Robbie, Viola Davis, Joel Kinnaman és Jai Courtney a felettébb vegyes fogadtatású első részt követően visszatérnek rendre Harley Quinn, Amanda Waller, Rick Flag és Bumeráng kapitány szerepeiben.

Nagyon úgy néz ki, hogy a nehezen bekategorizálható folytatás/reboot-hibrid Öngyilkos osztag-folytatás olvasópróbáját szeptember 11-én fogják megtartani, maga a forgatás pedig ugyanabban a hónapban, 23-án veszi kezdetét a 2021. agusztus 23-ára kitűzött produkcióhoz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.