Hirdetés

The Terror – Dan Simmons könyvéből készül sorozat

|

Hirdetés

Az AMC zöld utat adott a Dan Simmons The Terror című könyvéből készülő sorozatnak. A forgatókönyvet David Kajganich (Invázió, A Bigger Splash) írja, aki egyben a showrunner is lesz Soo Hugh-al (Suttogók, Gyilkosság) karöltve.

Terror_simmons
A produceri feladatokat Ridley Scott, David W. Zucker (A férjem védelmében, Ember a fellegvárban), Scott Free, Alexandra Milchan (A Wall Street farkasa), Scott Lambert (Négy szoba) és Guymon Casady (Steve Jobs, Trónok harca) látja majd el. A történet 1847-ben játszódik, amikor a Brit Királyi Haditengerészet expedícióját az északnyugati átjárónál furcsa, misztikus lények támadták meg – hamarosan pedig megkezdődik az élet-halál harc. Az AMC egyelőre tíz, egyenként egyórás epizóddal tervezi a sorozatot, és valamikor 2017-ben tűznék műsorra.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.