Hirdetés

The Tomb - Scwarzenegger és Stallone együtt

|

Nem csak A feláldozhatók 2-ben szerepel együtt Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone, hiszen a Lionsgate kiadta a The Tomb című akció-thriller első fotóját, amin szintén együtt mutatkoznak.

Hirdetés

Stallone alakítja Ray Breslint, a világ legjobb biztonsági rendszereinek a tervezőjét, aki egy napon egy olyan börtönben találja magát, amit maga tervezett, ezért ki kell találnia, hogyan szökjön meg saját kalitkájából. Schwarzenegger pedig egy Church nevű börtönőrt fog játszani, aki azért küzd, hogy a rabok nehogy elveszítsék emberségüket a legsötétebb órákban. A The Tomb akció-thrillert A rítus rendezője, Mikael Hafström (1048, Kisiklottak) készíti, a stábban pedig ott van még Vinnie Jones, James Caviezel, 50 Cent, Vincent DOnorfio, Amy Ryan és Sam Neill is. A film valamikor 2013-ban lát napvilágot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.