Hirdetés

The Tomb - Stallone ismét börtönből szökik

|

A Summit Entertainment mindenképpen elszeretné készíteni a The Tomb című akciófilmet, de már két híres akciósztár beszervezésével befürödtek, azonban Sly személyében lehet, hogy megtalálták a számításukat.

Hirdetés

A The Tomb ötletére elolvasva a forgatókönyvet Arnold Schwarzenegger és Bruce Willis is azt mondta, hogy lehetőség szerint inkább kihagyja, a Summit pedig harmadszorra nem mást keresett meg, mint Sylvester Stallone-t. Jelenlegi állás szerint Sly-t érdekli a projekt és megnyerhető a főszerepre, azonban rendezőt is kell keresnie a stúdiónak, tekintve azt az apró de annál szomorúbb tényt, hogy Antoine Fuqua felkelt a rendezői székből. A történetben Stallone karaktere szeretné megépíteni a világ legszökésbiztosabb börtönét, ám úgy alakulnak a dolgai, hogy őt is pont egy ilyenbe zárják. A férfi megakar szökni és bosszút állni azon, aki oda juttatta. Sylvester Stallone egyébként nem nyeretlen kétéves a börtön témában, 1989-ben A bosszú börtönében bravírozott, majd ugyanebben az évben a Tango és Cash-ben virított. Az 1993-as A Pusztítóban börtönben lefagyasztották, két évvel később Dredd bíróként ismét oda kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.