Hirdetés

The Transporter Refueled trailer - Ilyen lesz a Szállító reboot (Frissítés)

|

Hirdetés

Először láthatjuk mozgásban a legújabb Szállító filmet, a The Transporter Refueled-et, amely immáron Jason Statham nélkül készült el, hiszen lényegében egy rebootot kapunk Bessonéktól. Statham helyett ezúttal Ed Skrein öltheti magára az elegáns öltönyt Frank Martinként és csücsülhet be a méregdrága Audiba, azonban nem lesz egyedül, ugyanis a rakományt három hölgy képezi, az ellenfelet pedig Ray Stevenson szolgáltatja, mint orosz embercsempész. A kamera mögött a Besson-istálló egyik "diákja", a Veszélyzónát jegyző Camille Delamarre foglalt helyet, míg a forgatókönyvet az Exodus: Istenek és királyok íróira, Bill Collage-re és Adam Cooperre bízták. Június 19-én kiderül, hogy kell-e ez nekünk vagy sem: Frissítve: Már szinkronosan is nézhető a trailer és kiderült a magyar cím is, ami A szállító - Örökség lesz. Szinkronos: https://www.youtube.com/watch?v=G-3fHaDTih8 Eredeti: https://www.youtube.com/watch?v=br1utoQDNr4

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.