Hirdetés

The Treehouse - Világsztárok Koltai Lajos új filmjében!

|

Nem mindennapi szereplőgárdát és filmtervet hozott össze Koltai Lajos, aki hamarosan levezényeli a The Treehouse forgatási munkálatait. Antal Nimród után újabb magyar siker!

Hirdetés

A bejelentést nem kis orgánum, a The Hollywood Reporter közölte olvasóival (s egyúttal velünk is). A The Treehouse forgatókönyvét Paul Mayersberg adaptálja Eduard von Keyserling hasonló című regényéből, Koltai Lajos pedig a projekt direktori címét szerezte meg. Olyan színészeket sikerült megnyernie a stábba, mint az Oscar-díjas angol színész, Jeremy Irons, a Golden Globe-díjas szintén brit színésznő, Kim Cattrall, vagy a leginkább tv-ből ismert Tom Sturridge. A film 10 milliós költségvetésből készült, és az I. világháború előtti Németországban egy problémás családot vesz alapul, bukott fiúval, unokatestvérrel, anyával és apával. A forgatás dátuma nem ismert, mint ahogyan a premieré sem.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.