Hirdetés

The Visit - M. Night Shyamalan horrorkomédiát rendezett

|

Hirdetés

A Jelek, a Sebezhetetlen és a Hatodik érzék szebb napokat is megélt rendezője, M. Night Shyamalanban megingott az Utolsó léghajlító, a Föld után és az Ördög filmek miatt a nézők hite, de most úgy tűnik, hogy a direktor visszatér egy ígéretesnek tűnő kisebb projekttel, a The Visit című horrorkomédiával. A Universal Pictures lobogója alatt készült film írását, rendezését és produceri feladatait is Shyamalan látta el (igaz, utóbbiba a Paranormal Activity és Indisious szériák producere, Jason Blum is besegített) és a sztorit sem ragozta túl: egy testvérpárt (Katryn Hahn és Ed Oxenbould) a nagyszülőkhöz küldenek a távoli pennsylvaniai farmra, viszont az egyhetes vakáció radikálisan megváltozik, mikor kiderül, hogy az öregek valami szörnyű titkot rejtegetnek. Shyamalan azt ígérte, hogy a héten befut a trailer is, addig viszont be kell érnünk a külföldön szeptember 11-én megjelenő The Visit első poszterével.

the-visit
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.