Hirdetés

Ekkortól lesz látható idehaza a The Walking Dead 10. évadja

|

Az érdeklődőknek nem kell sokat várnia az amerikai bemutatóhoz képest.

Hirdetés

Habár a The Walking Deadet az előző években látványos minőségbeli romlás jellemezte, amellyel rengeteg nézőt elveszített a sorozat, a legutóbbi kilencedik évadra abszolút jó hatással volt az idő közben bekövetkezett showrunner-váltás. A cím mindezek ellenére még mindig milliókat szegez hétről hétre a tévéképernyők elé, nem csoda hát, hogy hétfőtől változatlanul folytatódik a zombidráma, melyre a hazai érdeklődőknek sem kell őrülten sokat várnia.

Hirdetés

Jelen pillanatban ez mindössze néhány napot foglal magában, ugyanis a The Walking Dead legújabb, 10. évadja a világpremierrel egyidőben, október 7-én, hétfőn hajnalban érkezik az RTL Spike-ra. A koránkelőknek 04:30-kor érdemes bekapcsolni a televíziójukat, amennyiben eredeti angol nyelven, feliratozva szeretnék látni az évadnyitót. Az epizód ismétlését szintén október 7-én, 22:00-kor, a szinkronpártiaknak immár magyar nyelven lesz lehetősége élvezni.

Az évad nyitóepizódját a The Walking Dead-univerzumban mindenképpen veteránnak számító, négyszeres Emmy-díjas Greg Nicotero rendezte, aki eddig elsősorban a maszkmunkákért felelt. Érdekesség még, hogy a Michonne-t alakító Danai Gurira számára az idei lesz az utolsó szezon: Az egészen a harmadik évadtól jelenlévő, meghatározó szereplő még a San Diego Comic-Conon erősítette meg a korábbi híreszteléseket, miszerint a Ricket megformáló Andrew Lincolnt követően ezúttal ő búcsúzik a közönségtől, letéve ikonikus szamurájkardját.

Ti követitek még a sorozatot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.