Hirdetés

Retro stílusú posztert kapott a The Walking Dead következő évada

|

A három főszereplőt reflektorfénybe helyező plakát mellé a folytatás első hivatalos leírása is megjelent.

Hirdetés

Tagadhatatlan, mennyire sokat rontott a The Walking Dead általános megítélésén az előző évek minőségbeli hullámvölgye, ugyanakkor a legutóbbi szezonnál bekövetkező showrunner-váltás kétségkívül jó hatással volt rá - és amennyiben levonhatunk bármit egy előzetesből, akkor a rajongóknak az ősszel induló, immár tizedik évadra is érdemes lesz odafigyelnie. Ehhez publikált most az AMC egy retro stílusú hivatalos posztert, valamint a folytatás első sejtelmes történetleírását.

Hirdetés

Feltehetően senkinek nem okozott túl nagy fejtörést, amit a reklámkampány egyértelműen megerősít: A soron következő évad középpontjában a Daryl (Norman Reedus), Carol (Melissa McBride) és Michonne (Danai Gurira) alkotta trió áll majd, legalábbis addig, amíg az utóbbi szintén kiszáll a sorozatból a folytatás egy pontján (ezt a Comic-Conon jelentették be). Őket vehetitek szemügyre az alábbi plakáton, a továbbiakban pedig olvassátok el a csatorna által megjelentetett szinopszist:

"A The Walking Dead története 10 évvel ezelőtt vette kezdetét, amint egy férfi megpróbálta megtalálni a családját. Ez a család fokozatosan nőtt, és kialakultak a közösségek. Harcoltak és túléltek, miközben új generációknak teremtettek virágzó életet. Most tavasz van, néhány hónappal a kilencedik évad fináléja után, miután a túlélők csoportja a Suttogók területére lépett. A közösségek továbbra is Alfa erődemonstrációjának következményeit próbálják megemészteni, és habár próbálnak ügyelni a meghúzott határvonalakra, idő közben kezdetét veszi egyfajta militarizálás, felkészülve egy elkerülhetetlen összecsapásra. A kérdés, hogy mitévők legyenek, és az általa keltett félelem megfertőzi a közösségeket, és utat tör a paranoia, a propaganda, valamint a belső feszültség, amelyek mind egyénként, mind pedig társadalomként próbatétel elé állítják őket. Hirtelen megkérdőjeleződik az a gondolat, hogy vajon a civilizáció képes-e fennmaradni egy halottakkal teli világban."

A népszerű zombidráma legújabb évada október 6-án veszi kezdetét. Amennyiben nézitek még, nektek hogy tetszett az előző évad?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.