Hirdetés

The Walking Dead 6. évad - Rengeteg kép és információ érkezett

|

Hirdetés

Alig pár hét választ el bennünket az AMC nagysikerű sorozata, a The Walking Dead legújabb évadának premierétől. Amíg számoljuk fennmaradó napokat, az AMC illetékesei voltak olyan nagyszívűek és elszórtak némi infó morzsát az új évaddal kapcsolatban. Több mint egy tucatnyi új kép érkezett, amiken láthatjuk az új epizódokban feltűnő, ismételten remekül kidolgozott csoszogó halottai közül párat. A járkálók mellett szemügyre vehetjük a legújabb karaktereket is, például Dr. Dennis Cloydot (Merritt Wever) és Cartert (Ethan Embry). Ha ez nem lett volna elég, akkor elolvashatjátok a 6. évad hivatalos szinopszisát is:

A The Walking Dead 5. évadában láthattuk, ahogy a csoport tagjai tökéletes túlélővé kovácsolódtak... még ha néhányuk majdnem túl is lépte a határt. Útjuk során - rengeteg szívszorító megpróbáltatáson keresztül is összetartva - rendkívül erős emberekké váltak. De valójában kivé váltak? Erre a kérdésre az 5. évad utolsó öt epizódja nyújtott választ, amikor Rick megbánás nélkül brutális módon meggyilkolta Pete-et, Alexandria közösségének egyik tagját. A 6. évadban Alexandriára számos veszély leselkedik. Azért, hogy túléljék, Alexandria lakosainak meg kell erősödniük, míg Rick csapatának vissza kell vennie az erőszakból és a folytonos beavatkozásból. Viszont, ezek az átalakulások nem fognak könnyen, konfliktus nélkül végbemenni. De Rick és csapata ezúttal nem csak a túlélésért küzd... Az otthonukért küzdenek és megvédik bármi áron, bármilyen fenyegetés ellen felveszik a harcot, ami a falon túlról érkezik.
A képek és a szinopszis mellett egy újabb színész is csatlakozásának híre is felröppent. A The Hollywood Reporter közölte a hírt, miszerint Tom Payne fogja alakítani a népszerű képregény karakter,Paul Monroe azaz Jesus sorozatbeli változatát. Payne visszatérő szereplő lesz az évad során, nagy eséllyel a 7. évad során is, viszont azt még nem tudni, hogy az új évadban mikor is láthatjuk majd először. Monroe karakterének bevonásával nagyon ügyesen felvezethetik Negan várva várt felbukkanását. A képregényben Jesus egy másik túlélő közösségből, a Hilltop kolóniából költözött át Alexandriába. Már régebben születtek spekulációk, miszerint az alexandriai lakosok meglátogatják majd a kolóniát, de ezt később nem erősítették meg. Jesus még mindig él a képregényben, a Negan elleni háborúban pedig kulcsfontosságú szerepet játszott. Amíg újabb információk nem érkeznek, nézzétek meg a legújabb képeket a The Walking Dead 6. évadából, amely rövidesen, pontosabban Október 6-án újra visszatér a képernyőkre. [gallery columns="6" size="medium" ids="68164,68165,68166,68167,68168,68169,68170,68171,68172,68173,68174,68175,68176,68177,68178,68179,68180,68181"]
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.