Hirdetés

The Walking Dead 6. évad - Új promó videó érkezett

|

Hirdetés

Tegnap végre útjára indult a nyár legjobban várt sorozata, a Fear The Walking Dead, mely a The Walking Dead előzménysorozataként Los Angelesbe kalauzol el minket, bemutatva, miként is kezdődött a zombijárvány. Az első rész sokak tetszését elnyerte, hozta a várt hangulatot, és a nézettségre sem lehet panasz, ugyanis a nyitány rögtön rekordot döntött Amerikában. Hogy mindenkit biztosítsanak arról, idén is visszatér az anyasorozat (immár a 6. etapjával), az AMC közzétett egy új promó videót, mely ugyan nélkülöz új jeleneteket és egyéb más útmutatót, hogy mire is számíthatunk az új szezontól, de a sötétből előbukkanó, komoran tekintő főszereplők biztosítanak minket arról, ez az évad sem lesz sétagalopp Rickék és Alexandria lakói számára. https://www.youtube.com/watch?t=17&v=8f8pDlyOLQ8 The Walking Dead 6. évada október 11-én tér vissza az AMC műsorán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.