Hirdetés

The Walking Dead 8. évad - leállt a forgatás (Frissítve)

|

Egy kaszkadőr súlyosan megsérült a nyolcadik évad munkálatain.

Hirdetés

A Deadline arról a szomorú hírről számolt be a napokban, hogy a veteránnak számító kaszkadőr, John Bernecker súlyos fejsérülést szenvedett a nagy sikerű The Walking Dead soron következő nyolcadik évadának forgatása során, miután kilenc méter magasról egy betonpadlóra zuhant. A barátnője úgy számolt be közösségi oldalán, hogy a sérülés akár életveszélyes is lehet, és a kaszkadőrt jelenleg egy atlantai kórházban kezelik. Az AMC ideiglenesen leállította a munkálatokat, és kitartást kívántak Berneckernek és családjának a nehéz időkhöz egy közleményben.

UPDATE (17:05): Mélységes szomorúsággal fogadtuk az Entertainment Weekly megerősítését, miszerint John Bernecker július 12-én elhunyt sérülései következtében. 

Hirdetés

A kaszkadőr közel egy évtizede van benne a szakmában, pályája során többek között olyan filmeken dolgozott, mint a "24: Újratöltve", a "Logan - Farkas", a "Tűnj el!", "Az éhezők viadala" franchise, a "Támadás a Fehér Ház ellen" vagy a "Looper - A jövő gyilkosa".

A SAG-AFTRA nevű amerikai színészszakszervezet Berneckert is a tagjai között tudja, akik vizsgálatot indítottak annak érdekében, hogy megtudják, valóban minden biztonsági előintézkedést megtettek-e a sorozat munkatársai. Arról nincs semmilyen információ, hogy a forgatás mikor folytatódhat, de a legfontosabb természetesen a kaszkadőr állapota, és emiatt azt sem tartjuk kizártnak, hogy idén egy kicsit később kezdjen a széria.

A producereknek és a főbb szereplőknek a jövőhéten megrendezésre kerülő San Diego-i Comic-Conon (július 19-23.) jelenése van egy egyórás panel keretében, ahol minden bizonnyal informálnak bennünket a felmerült kérdések kapcsán, és remélhetőleg Bernecker állapotát illetően is jó hírekkel tudnak majd szolgálni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.