Hirdetés

The Walking Dead - Film készülhet a sorozat befejezése után?

|

Ha azt mondjuk, hogy az AMC-n futó The Walking Dead című sorozat sikeres, az nem lenne megfelelő kifejezés. Ennek értelmében nagy potenciál lenne a sorozat befejezése után egy mozifilm, legalábbis feltehetőleg...

Hirdetés

A The Walking Dead zombi sorozata az idei Comic-Conon is hatalmas sikert aratott, rajongók tucatja jelent meg az összejövetelen csoszogó-szörcsögő-agyevőként és ezzel a hatalmas sikerrel a sorozat jogait bitorló AMC is tisztában van. Ma olyan szóbeszéd kezdett el terjengeni, hogy a csatorna állítólag egy egész estés mozifilm gondolatával játszadozik, méghozzá a sorozat befejezés után. Természetesen nagy esél van rá, hogy a sorozat még néhány évig hasonló népszerűséggel fut a csatornán, de a pletyka szerint a bennfentesek egy mindenre kiterjedő moziban tudnák legjobban elképzelni a horror befejezésének elmesélését. A szóban forgó lehetőség nem hivatalos úton jött, tessék ezért egyfajta eshetőségként kezelni és véletlenül sem komolyan venni. Várhatóan a sorozat egyhamar nem ér véget, így a lehetséges film is a jövőben lebeg bizonytalanul. A The Walking Dead egyébként október 14-én, vasárnap tér vissza az AMC csatornán a harmadik évaddal. Ti örülnétek egy The Walking Dead mozinak? Esetleg Frank Darabont rendezésében?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.