Hirdetés

The Walking Dead - Jövőre szinkronosan érkezik hozzánk?

|

Még erősen pletyka szagú a dolog, de több jel is arra utal, hogy 2014-ben a Fox saját csatornát indít hazánkban, amelynek legnagyobb durranása a szinkronos The Walking Dead lehet.

Hirdetés

A ritka esetek egyike, hogy sorozattal foglalkozunk, de ezt a pletykát muszáj megosztanunk veletek: az egyik legnagyobb sorozatokkal foglalkozó honlap, a SorozatJunkie hiteles források alapján tudni véli, hogy a The Walking Dead-et forgalmazó Fox International 2014 nyarán saját tv-adót szeretne nálunk indítani, amelynek legnagyobb húzócíme a vágatlanul és szinkronizálva (!) leadott The Walking Dead széria lenne. A szóban forgó pletykát alátámasztja több álláshirdetés is, amelyet a Fox most októberben pakolt fel és többek között adásszerkesztőket, valamint PR és marketing asszisztenseket keresnek általuk. A cég hivatalos közleményéig mindezt érdemes erős szóbeszédként, feltételezésként kezelni, de van okunk reménykedni. Ti szeretnétek a The Walking Dead-et szinkronosan, vágatlanul nézni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.