Hirdetés

The Walking Dead - Képeken a 6. évad 10. epizódja

|

Hirdetés

A The Walking Dead február 14-én visszatért egy hosszú szünetet követően, ráadásul nem is akárhogyan, hanem az évad eddigi talán legjobb részével. Kibeszélőnket itt olvashatjátok. Az izgalmas epizód után pedig már biztosan sokan várjátok a következőt, amelynek leírása szerint: "Egy egyszerű gyűjtögetés problémássá válik, amikor a túlélőkön kívül mások is bőséges ellátmány forrás után kutatnak." A "The Next World" címre keresztelt epizód február 21-én kerül bemutatásra az AMC-n. Főbb szerepekben Andrew Lincoln, Steven Yeun, Chandler Riggs, Danai Gurira, Melissa McBride, Sonequa Martin-Green, Lauren Cohan, Norman Reedus, Lennie James, Seth Gilliam, Michael Cudlitz, Josh McDermitt, Alanna Masterson, Christian Serratos, Ross Marquand és Alexandra Breckenridge. [gallery columns="4" ids="80292,80293,80294,80295,80296,80297,80298,80299"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.