Hirdetés

Szeretné visszahozni az egyik szereplőt a The Walking Dead készítője

|

A következő évadban akár sor is kerülhet erre.

Hirdetés

Andrew Lincoln távozása alapjaiban változtatta meg a The Walking Deadet a legutóbbi évadban (annak ellenére, hogy Rick Grimes története hamarosan folytatódik egész estés filmekben), ugyanakkor nem ő volt az egyetlen kulcsszereplő, akitől búcsút vett a sorozat. Szintén tavaly szállt ki a Maggie Rhee karakterét megformáló Lauren Cohan is, hogy szerepet vállaljon az ABC Whiskey Cavalier című, néhány hónapja mindössze egy évad után elkaszált műsorában.

Hirdetés

A The Walking Dead eleve azzal magyarázta Maggie távollétét, hogy a Rick "halálát" követő években fiával együtt csatlakozott Georgie csoportjához, hogy segíthessen más közösségek újjáépítésében. Ezzel a készítők egyértelműen hagytak maguknak egy kiskaput Cohan lehetséges visszahozására a jövőben, habár a soron következő tizedik évad szempontjából nem könnyíti meg a helyzetet, hogy a forgatás már javában zajlott a Whiskey Cavalier kaszájának bejelentésekor. A sorozat showrunnere, Angela Kang rejtett optimizmussal reagált a Maggie visszatérésével kapcsolatos kérdésekre:

"Nem hiszem, hogy erről sokat elárulhatnék jelen pillanatban. Csak azt tudom mondani, hogy dolgozunk rajta."

Ezt az elméletet erősíti, miszerint a tizedik évadban bemutatásra kerül egy vadonatúj karakter a The Walking Dead-képregényekből Dante személyében, aki egy szemtelen, lepcses szájú, néha elbűvölő, néha pedig bosszantó férfi, és nem mellesleg gyengéd érzelmek fűzik Maggie-hez. A showrunner elmondása szerint Dante a sorozatban Hilltop helyett Alexandriában játszik majd központi szerepet, ami minden bizonnyal a legnagyobb, Cohan hiányában érthető változtatás lesz a forrásanyaghoz képest.

A The Walking Dead új évadának első képsorait a héten megrendezésre kerülő Comic-Con apropóján nézhetjük meg nemsokára, és reményeink szerint bejelentésekkel is készülnek a rajongók számára a rendezvényen - többek közt talán végre a Rick Grimes-filmekről is hallhatunk valamit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.