Hirdetés

Lehet, hogy tervben van egy Neganre fókuszáló The Walking Dead-film

|

Mi bármit megnézünk Jeffrey Dean Morgan főszereplésével.

Hirdetés

A San Diego Comic-Conon megtudhattuk, hogy az előkészületben lévő, Rick Grimes karakterére összepontosító trilógia jóval nagyobb vállalkozásnak ígérkezik, mint hittük volna, hiszen a Universal forgalmazásában ezek a filmek a mozikban, nagyvásznon lesznek láthatóak. Az egyre csak bővülő The Walking Dead-univerzum egyik soron következő állomása nem kizárt, hogy egy önálló Negan film lesz, legalábbis erről mondott biztató dolgokat egy interjúban a karaktert megformáló Jeffrey Dean Morgan.

Hirdetés

"Tudok róla, hogy szóba került már az AMC-nél. Ami engem illet, szívesen benne lennék, de még mielőtt idősebb leszek. Ez alatt azt értem, hogy hamarosan nem tudnék hitelesen eljátszani egy fiatalabb Negant."

A színész nyilatkozata alapján a kifejezetten Negan karakterére összpontosító mozifilm a Robert Kirkman képregénysorozatát kiegészítő, egyébként már magyar nyelven is megjelent The Walking Dead - Itt van Negan! című minit dolgozná fel, ami a méltán nagy népszerűségnek örvendő gonosztevő múltját tárja az olvasók elé. Ha egy film, ami továbbra is csak feltételezés, valóban ebből a történetből merítene inspirációt, az egyúttal azt is jelentené, hogy Austin Amelio visszatérhet Dwightként, és végre láthatnánk, miként került az a nem túl bájos égésnyom az arcára Negan jóvoltából.

"A minap talán életemben először láttam Ameliót szakáll nélkül és egy hajvágás után, szóval hirtelen nem is tudtam, hogy ki ez a fickó."

Mindenképp örömteli látni, hogy Morgan ragaszkodik a szerepéhez, pláne a The Walking Deadből sorra kiszálló főszereplők mellett. Ugyanakkor egy különálló Negan film valószínűleg egyhamar nem élvezhet prioritást a csatornánál, hiszen az idén ősszel már a tizedik évadát taposó anyasorozat mellett nagyban dübörög a Fear The Walking Dead, nemsokára érkezik a harmadik, egyelőre cím nélküli spinoff sorozat, ráadásul az említett Rick Grimes filmek is előkészület alatt állnak, amiből az első várhatóan valamikor 2020-ban debütál - a fogadtatás pedig talán nagyban befolyásolhatja a további produkciók sorsát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.