Hirdetés

A Galaxis Őrzői 2 nem fog kapcsolódni az Infinity Warhoz?

|

Hirdetés

Tegnap este James Gunn rendező egy közel egy órás élő kérdezz-feleleket tartott a facebook oldalán, amely során rengeteg rajongói kérdésre válaszolt, és természetesen a Galaxis Őrzői 2 felől is sokan érdeklődtek. Azt biztosra tudjuk, hogy a film forgatása hamarosan kezdetét veszi Atlantában, a Marvel pedig 2017 május 5-re már régen kitűzte a premiert. A történetről azonban nem ismerünk túlságosan sok részletet, most viszont a rendezőtől megtudtuk, hogy a Végtelen Kövek nem játszanak szerepet a folytatásban.

A Galaxis Őrzői 2-ben nem igazán foglalkozunk a Végtelen Kövekkel. Ez Spoilernek számít? Ez nincs benne a filmben.
Jelenleg négy Végtelen Követ már felfedtek a hatból és egyelőre ötletünk sincs, hogy mikor és hol fog felbukkani a maradék kettő. Hát, annyit most már biztos mondhatunk, hogy a Lélek és az Idő Kövét feleslegesen keresnénk a Galaxis Őzői 2-ben. Decemberben arról hallottunk, hogy utóbbi Doctor Strange birtokában lehet, ám megerősítést azóta sem kaptunk felőle. James Gunn azt is elárulta, hogy Thanosra sem számíthatunk a folytatásban.
Thanos nem fog feltűnni a 2. részben. Ahogyan már korábban is elmondtam, nem, Thanos nincs benne a filmben. Azt hiszem valami mással van ő most elfoglalva, valami háborúval a végtelenségben. A Galaxis Őrzői 2-ben nekünk is megvan a magunk dolga.
Nagyon sajnálnánk, ha a Galaxis Őrzői kimaradnának az Infinity Warból, viszont a Russo testvérek rengeteg karaktert ígértek a két részes Bosszúállók filmhez, szóval talán Űrlordék is beférnek valahogy a mixbe.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.