Hirdetés

Íme a következő The Walking Dead-spinoff három főszereplője

|

Megtalálták a franchise újdonsült főhőseit.

Hirdetés

Habár a The Walking Deadet az előző években látványos minőségbeli romlás jellemezte, ami a nézettségi adatokban is visszaköszönt, a legutóbbi kilencedik évadra abszolút jó hatással volt az idő közben bekövetkezett showrunner-váltás. A cím mindezek ellenére még mindig milliókat ültet hétről hétre a tévéképernyő elé, az AMC pedig addig üti a vasat, amíg meleg, vagyis a Fear The Walking Dead és az előkészületben lévő Rick Grimes-filmek mellett egy újdonsült, az eddigiektől valamennyire eltérő spinoff fejlesztése zajlik a csatornánál, aminek máris megtalálták a három főszereplőjét. 

Hirdetés

Az egyelőre cím nélküli spinoff sorozathoz első körben Alexa Mansour, Nicolas Cantu és Hal Cumpston csatlakozott, akik mindhárman olyan fiatalokat fognak életre kelteni, akik már a zombiapokalipszis közepette nőttek fel, ennélfogva el sem tudják képzelni, milyen volt korábban a világ. Mansour a történet középpontjában álló két fiatal lány egyikét alakítja, akit egy jóindulatú, a mának élő szabályszegőként írnak le. A szinkronszerepeiről ismert gyerekszínész, Cantu egy a korához képest érett, barátságos srácot kelt életre, aki egyébként fekete öves karatés. A 19 éves Cumpston karaktere egy félénk és magányos srác, akitől habár félnek egyesek, ő ezt kifejezetten utálja. 

A sorozatért a The Walking Dead veteránnak számító producerei, Scott M. Gimple és Matt Negrete felelnek, utóbbi ráadásul a showrunneri feladatokat is ellátja. A legújabb spinoff első évada mindössze 10 részből fog állni, és valamikor 2020-ban kerül adásba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.