Hirdetés

The War With Grandpa – Robert De Niro és Christopher Walken csatlakozott a stábhoz

|

Újabb "rossznagypapás" filmben szerepel Robert De Niro? Nagyon úgy tűnik!

Hirdetés

A The War With Grandpa azért valószínűleg nem pont olyan lesz, mint a Nagyfater elszabadul, hiszen egy gyerekkönyvből adaptálják. A legújabb hírek szerint Robert De Niro és  Christofer Walken is csatlakozott a stábhoz. Walken és De Niro így hosszú idő után újra együtt dolgozhat: annak idején az 1978-as, A szarvasvadász című filmben szerepeltek együtt.

 

Hirdetés

A szarvasvadász öt Oscart is bezsebelt - ebből az egyiket pont Walken kapta, De Niro pedig egy jelölést. A The War With Grandpa valószínűleg nem lesz egy ilyen komoly alkotás, a két színész egy könnyedebb műfaj kedvéért kerül fel újra ugyanarra a stáblistára. Erre enged következtetni az is, hogy a rendező Tim Hill lesz, akit olyan filmeken dolgozott eddig, mint a Grumpy Cat's Worst Christmas Ever és az Alvin és a mókusok.

 

A The War With Grandpa című film alapjául Robert Kimmel Smith azonos című gyerekkönyve szolgál majd. A történet szerint a kis Peter (a Sense8-nől ismert Max Jenkins) egy kicsit sincs elragadtatva a ténytől, hogy mostantól meg kell osztania a szobáját a nagypapájával, aki felesége halála után hozzájuk költözik. Csínyek és trükkök segítségével próbálja elérni, hogy a nagyapa szedje a sátorfáját. Ha minden igaz, akkor Robert De Niro fogja játszani a nagyapát, míg Christopher Walken a legjobb barátját.

A jelenlegi állás szerint a film 2017. április 21-én startol a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.