Hirdetés

The Way, Way Back - Steve Carell és Toni Collette újra együtt

|

A két színész korábban az Oscar-díjas A család kicsi kincsében szerepelt együtt. Ott testvérek voltak, a The Way, Way Backben pedig szülőket alakítanak, a diszfunkcionális család témája viszont marad.

Hirdetés

A filmet Jim Rash (Community) és Nat Faxon (Rossz tanár) készíti. Első rendezésük lesz, de forgatókönyvíróként már bizonyítottak az Utódokkal (Oscar-díj a legjobb adaptált forgatókönyvért). Az elismerés előtt az írás feketelistán volt, s miután az Utódok jól szerepelt az Akadémia gáláján, adtak neki még egy esélyt. A sztori középpontjában egy tinédzser fiú áll, aki a nyári vakáció alatt ölre megy a tőle érzelmileg távol álló anyjával és a szoknyapecér mostohaapjával. A filmben szerepel még Sam Rockwell, Allison Janney és Annasophia Robb.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.