Hirdetés

The Wedding Ringer - Trailer

|

Megérkezett a Kevin Hart és Josh Gad főszereplésével készülő esküvős vígjáték előzetese.

Hirdetés

Van amit pénzzel nem lehet megvenni, de a The Wedding Ringer első előzetese alapján, ha násznagyra és barátokra van szükséged az esküvődre akkor elég a tárcád mélyére nyúlni. A magyar vőfélyes hagyományokkal ellentétben, akiért tényleg fizetni kell, a tengeren túlon az ember a legjobb barátját szokta választani, hogy ellássa a násznagyi feladatokat. De mi van akkor, ha a vőlegénynek nemhogy legjobb barátja, de jóformán barátai sincsinek akiket meghívhatni a jeles eseményre? Ekkor lép közbe a Hart által alakított Jimmy, aki épp az ilyen esetek megoldására szakosodott, ám természetesen nem megy minden olyan könnyen mint hangzik. A The Wedding Ringer 2015 január 16.-án érkezik a mozikba, trailer a folytatásban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.