Hirdetés

The Witch trailer - Az év egyik legígéretesebb horrorfilmje?

|

Hirdetés

Az indie filmekkel foglalkozó A24 bemutatta a Robert Eggers által írt és rendezett The Witch előzetesét, ami nem kicsit borzongatja a hátat mindamellett, hogy sokat nem mutat meg abból, amitől félnünk kell. A történet egy new england-i népmesét ölel fel, mely 1630-ban játszódik, egy generációval a salemi boszorkányperek előtt. Központban egy kis család áll, akik kiközösítetten élnek, köszönhetően az apa, William szókimondóságának, aki szót emelt a közösség laza vallási szokásai ellen. De amikor el akarja költöztetni családját egy távoli, erdőszéli házba, horrorisztikus dolgok kezdődnek. Az eddigi tapasztalatok szerint a szokásos ijesztgetést hanyagolja a film, inkább az atmoszférára és a feszültségkeltésre helyezi a hangsúlyt, amit mi egyáltalán nem bánunk. Robert Eggers ezért nem mellesleg a Sundance legjobb rendezői díját is elvihette. És ha minden igaz, sikerének köszönhetően láthatunk majd tőle egy új Nosferatu feldolgozást is a jövőben. A The Witch szereplői nem túl ismertek indie film lévén: Anya Taylor-Joy, Ralph Ineson, Katie Dickie, Harvey Scrimshaw, Lucas Dawson, és Ellie Grainger. Páran már láthatták az idei Sundance-en, de a nagyközönség csak 2016-ban nézheti meg a mozikban. https://www.youtube.com/watch?v=iQXmlf3Sefg

the-witch-poster
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.