Hirdetés

The Wolf of Wall Street - Scorsese rendezi, DiCaprio a főszereplő

|

A rendező és a színész nagyon egymásra talált a szakmában, mivel már ötödször készülnek együtt dolgozni. A film Jordan Belfort azonos című önéletrajzi írásán fog alapulni, s Leonardo DiCaprio fogja játszani magát az írót.

Hirdetés

Belfort egy bulizós, drog- és alkoholfüggő bróker, akit 1998-ban adatcsalásért és pénzmosárért megvádolnak, s 22 hónapot kell letöltenie egy szövetségi börtönben. Belfort valós történetét láthatjuk majd a vásznon, hogyan jutott szakmájában a csúcsra, s hogyan került onnan a mélypontra. A forgatókönyvet a Maffiózók és a Gengszterkorzó Emmy-díjas írója, Terence Winter szállítja. A forgatás ez év augusztusában, New Yorkban kezdődik. S a végére álljon itt az a négy film, amin a két nagyszerű szakmabeli együtt dolgozott: New York bandái, Aviátor, A tégla, Viharsziget. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.