Hirdetés

The Wolverine - A második adag forgatási kép

|

Újabb három fotó érkezett a James Mangold (Börtönvonat Yumába) dirigálta The Wolverine filmből, melyen újra feltűnik a főszereplő, de a helyszínről is levonhatunk egyet s mást.

Hirdetés

Auszráliában forgott a The Wolverine kamerája, ahol Farkas raboskodásáról láthattunk korábban forgatási fotókat, most pedig a produkció tovább mozgott Japában, ahonnét szintén kaptunk pár kockát. A képeken Hugh Jackman éppen egy templom előtt elmélkedik a szakemberekkel, méghozzá Toyko városában. A legközelebbi forgatási helyszín Hiroshima lesz és nagyon érdekel minket, hogy esetleg megint bevetik-e azt, amit az X-Men Kezdetek: Farkasnál, miszerint megtekinthetjük Farkas háborús ténykedéseit. A The Wolverine 2013. július 26-án várható és Farkas ezúttal az Ezüst szamurájjal küzd majd meg.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.