Hirdetés

The Wolverine - A rendező meglátásai

|

James Mangold, a Börtönvonat Yumába készítője vállalta el a The Wolverien rendezői posztját, most pedig megosztott velünk pár információt a készülő filmről.

Hirdetés

Mangold-ot megkérdezték egy interjú során, hogyha jellemeznie kéne a The Wolverine-t, hogyan tenné? Az amerikai származású úriember kis gondolkodás után egy idegen nyelvű szuperhősös drámának titulálta filmjét, hozzátéve, hogy a Japán helyszínvől kiindulva a szereplők nagy része japánul beszél majd. Mangold mindemellett két nagy klasszikushoz próbálta hasonlítani a produkciót, az egyik az 1974-es Roman Polanski-féle Kínai negyed, míg a másik a Clint Eastwood készítette 1976-os A törvényenkívüli Josey Wales. Hogy mindebből mi fog kisülni, arra következtetni sem tudok, de 2013-ban kiderül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.