Hirdetés

The Wolverine - Átírják a forgatókönyvet

|

Annak ellenére, hogy a The Wolverine eddigi forgatókönyvével teljesen elégedett volt mindenki és örömódákat zengtek róla a médiának, mégis tovább pofozzák azt.

Hirdetés

Christopher McQuarrie mindent megtett a jó ügy érdekében: gyorsan és minőségien dolgozott, aki csak olvasta a szkriptet az egekig magasztalta, egyenesen piedesztálra emelte őt és írását. Aztán beütött a krakk és a The Wolverine forgatását eltolták egyenesen 2012 tavaszáig (Japánban kívánják megtenni, jórészt japán színészekkel, legalábbis ezt pletykálják). Ekkor gondolta úgy a stúdió, hogy ha már amúgyis ennyi idejük maradt a kezdésig, miért ne pofozgatnának még kicsit azon a szövegkönyvön? Éppen ezért felbérelték az Emlékmás, a Godsend, a Die Hard 4 és a Száguldó bomba íróját, Mark Bomback-et a szkript kicsinosítására. Vajon mire jó ez a foltozgatás, mégsem lett olyannyira menő az a forgatókönyv, vagy addig akarják polírozni amíg el nem kopik és dobhatják a kukába? Hugh Jackman továbbra is bizakodó, de egy jó sztoriháttér nélkül Farkas is behúzhatja az adamantium karmokat...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.