Hirdetés

The Wolverine - Az első hivatalos fotó

|

James Mangold minap beharangozta, hogy ma valami finomságra számíthatunk a The Wolverine kapcsán: aki trailert vagy teasert várt, annak csalódnia kell, a többiek viszont örülhetnek!

Hirdetés

A Börtönvonat Yumába tehetséges készítője, James Mangold megosztotta velünk a The Wolverine (hazai munkacím egyelőre Wolverine) legelső, hivatalos anyagát, melyen ki mást is láthatnánk, mint a főszereplőt badass beállásban? Hugh Jackman neve egyértelműen egybeforrt Farkaséval, ezt már le sem vakarhatná magáról. A képen minden eddiginél kidolgozottabb felsőtesttel mutatkozik, nyilván a film minden szempontból sokkal komolyabban veszi a figurát, mint az eddigi X-Men részek. A The Wolverine sztorijában Farkas ezúttal Japánba látogat el, ahol nem csupán a szerelem találja meg, de az Ezüst Szamuráj (Will Yun Lee) is, akivel remélhetőleg hatalmas csatákat vívnak. A film 2013. július 26-ra lett belőve, a folytatásban a teljes kép tekinthető meg.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.