Hirdetés

The Wolverine - Duncan Jones vagy David Slade? (Update)

|

Darren Aronofsky családja miatt kihátrált Farkas ázsiai kalandjai mögül de a stúdió máris kihúzott a kalapból két nevet - vajon melyikük készítheti el a The Wolverine-t?

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint két név került be a The Wolverine rendezéséért készített kalapba, amelyből a stúdió hamarosan előrántja a "nyertest", de lássuk az indulókat. Duncan Jones nevét nem kell bemutatnunk a CineStar olvasóinak, a Hold mellett e hónapban debütál a Forráskód című filmje is, egyértelműen tehetséges rendező, de nem az a kimondott képregényes-szuperhősös típus. David Slade leginkább a 30 nap éjszakát tudja felmutatni illetve most próbálja összehozni a Daredevil reboot-ot, így valószínűleg kevesebb eséllyel indul, mint Jones ráadásul kettejük közül inkább az előbbivel járnánk jól. Amint kiderül a végső döntés, reagálunk!

Update: az IGN értesülései szerint Duncan Jones-t egy hajszál választja el tőle, hogy aláírjon a filmre, hivatalos bejelentés esetén jelentkezünk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.