Hirdetés

The Wolverine – Elkezdődik a forgatás

|

Elérkezett ez a nap is. Annyiszor tolták el a forgatás időpontját, hogy félő volt, nem is készül el ez a film. De pozitív hírek érkeztek, így már biztos, hogy nemsokára újabb Farkas-filmet nézhetünk a mozikban.

Hirdetés

Számos késedelem után végre valahára nekiesnek a Farkas forgatásának. A 20th Century Fox igazgatója, Tom Rothman nyilatkozata szerint a stúdiómunkákat Ausztráliában, a helyszíni felvéteket pedig a cselekmény színterén, Japánban fogják felvenni. Rothman hozzátette, hogy számos helyi japán tehetség is bekerül a stábba, a számukra kiírt kaszting jövő hónapban veszi kezdetét. Hugh Jackman Twitteren tette közzé, hogy az ausztráliai forgatás augusztusban kezdődik. A színész jelenleg épp A nyomorultak filmadaptációján dolgozik.A James Mangold által rendezett Farkas, ha a tervezett ütemben haladnak az előkészületekkel, 2013. július 26-án kerül a mozikba.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.