Hirdetés

The Wolverine - Forgatási képek

|

Hamarosan kezdődik a The Wolverine forgatássa James Mangold dirigálásával, ezért gyorsan a netre dobtak pár képet a helyszínről és még egy concept artokat mutató tábla fotója is kikerült.

Hirdetés

A képek láttán sokakban felmerült a gyanú, hogy Farkas a sztori egy részében túl fog élni egy atombombát, méghozzá a második világháborúan ledobottat. A készítők még nem erősítették meg ezen állításokat, de a kidobott forgatási képek árulkodóak. A The Wolverine forgatása hamarosan elrajtol, a tervezett premier 2013. július 26. Farkasnak (Hugh Jackman) ezúttal Ezüst Szamurájjal (Will Yun Lee) és csatlósaival kell megküzdenie.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.