Hirdetés

The Wolverine - Hugh Jackman a forgatáson

|

Folyamatosan érkeznek a kép és videóanyagok a The Wolverine forgatásáról, ahol ezúttal nem a tájat, a munkálatokat vagy a stábot tekinthetjük meg, hanem magát a főszereplőt.

Hirdetés

Hugh Jackman rendkívül elkötelezett a film mellett, ami érthető is, hiszen lényegében összeforrt Farkas karakterével és a nézők nem tudnának mást elképzelni az adamantiumos fenegyerek szerepében. A The Wolverine címre hallgató mozi Japában játszódik és Farkasnak ezúttal az Ezüst Szamurájjal, valamint annak csatlósaival kell megküzdenie. A stáb jelenleg Ausztráliában, Kurnell-ben forgat, ahonnét megérkeztek az első képek a főszereplőről. A csapat Ausztrália után Sydney-ben és természetesen Japánban is forgat majd. A várható megjelenés 2013. július 26.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.