Hirdetés

The Wolverine - Hugh Jackman nyilatkozata

|

Amikor Darren Aronofsky hirtelen elhagyta a The Wolverine "igazgatói" székét, a Fox nagy keresésre indult, a rajongók pedig a végletekig csalódottak lettek...

Hirdetés

Eztán jött még csak az újabb csapás a japánokra és a filmre nézve is, a The Wolverine forgatási helyszínei pont ott lettek volna, ahol most káosz és kétségbeesés van csak. A munkálatok éppen ezért tolódnak és a projekt létrejötte is kétségessé vált, de a CinemaCon-on sikerült elkapni pár szóra a népszerű színészt és ő felfrissítette álláspontunkat: "Találnunk kell egy másik rendezőt, s ha az megvan, képesek leszünk továbblépni. Még túl korai, hogy egyeztessünk a Japán helyszínekről, de a Fox nagyon ideges és szeretne teljes gőzzel előre haladni a filmmel kapcsolatban, keresik az új rendezőt." Vajon a késés és tolódás után is ráér majd Jackman eljátszani Farkas-t, és nem fog ütközni más elfoglaltságával? Reméljük! Ti kit tudnátok elképzelni a The Wolverine rendezői székébe? Várom a javaslatokat!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.