Hirdetés

The Wolverine - Ízelítő poszter

|

Ha hinni lehet a pletykáknak, akkor kikerült a The Wolverine teaser posztere James Mangold rendező kezei közül és villámgyorsasággal el is terjedt internetországban.

Hirdetés

Farkas kalandjai még idén folytatódhattak volna, ha nem jött volna közbe néhány előre nem látható probléma, így a forgatást bizonytalan ideig eltolták. Ha szerencsénk van, akkor idén nekiállnak és jövőre láthatjuk újra csillogni az adamantium karmokat, ha pedig nincs, akkor be kell érnünk a frissen kiszivárgott plakáttal, amely ugyan nem mutat semmit a legfőbb motívumokon kívül, de a kedvcsinálóknak éppen ez a szerepük. A The Wolverine rendezői székében James Mangold, a Börtönvonat Yumába készítője ül, míg a főszerepet továbbra is Hugh Jackman játszhatja, aki időközben szinte összefort Farkassal. A folytatás Japánban játszódik majd, ahol hősünk összeakasztja bajszát - többek között - az Ezüst Szamurájjal is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.