Hirdetés

The Wolverine - James Mangold dirigálja!

|

Darren Aronofsky elhagyta korábban a fedélzetet, majd a 20th Century Fox létrehozott egy rövid rendezői kívánságlistát melyről sorra húzkodták ki a neveket, míg csak egy maradt fenn...

Hirdetés

Ő pedig nem más, mint James Mangold. Az úriembernek olyan remek filmeket köszönhetünk, mint az 1997-es Copland, a 2003-as Azonosság, a 2005-ös Nyughatatlan, vagy éppen a 2007-es Börtönvonat Yumába. Mangold-ot választotta egyértelmű döntéssel a 20th Century Fox és Hugh Jackman is, aki olyannyira összefort Farkas-sal, hogy nélküle csúnya bukás lenne bármilyen film, amiben a karakter szerepel. A The Wolverine szkriptjét Christopher McQuarrie (Közönséges bűnözők, Valkűr, Az utazó) jegyzi, a helyszín pedig ezúttal Japánban játszódik majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.