Hirdetés

The Wolverine - Lista a lehetséges rendezőkről

|

Fogalmam sincs, hogy miért nem szerepel a korábbi nagy esélyes Duncan Jones neve a listán, vajon hova tűnt, nem nyerte el a 20th Century Fox tetszését és simán lepattintották?

Hirdetés

Akármi is történt, a frissiben kiadott rendezői mustrának számító listán még csak említés sincs róla, ami szomorúságra ad okot, hiszen remek választás lett volna a projekt élére. De kiket szemelt ki a Fox esélyesekként? Látok itt olyat, hogy Doug Liman (Mr. és Mrs. Smith), Jose Padilha (Robotzsaru remake), Antoine Fuqua (Orvlövész), Mark Romanek (Ne engedj el!), Justin Lin (Halálos Iramban részek), Gavin O Connor (Warrior), James Mangold (Copland) és Gary Shore (rövidfilmek). A The Wolverine direktora tehát a fenti urak közül kerülhet ki, ha csak nem dönt úgy a stúdió, hogy harmadszorra is másokat keres fel. A film továbbra is japánban forog és játszódik, a megjelenés azonban kétséges.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.