Hirdetés

The Wolverine - Mark Romanek kilőve

|

A Ne engedj el direktora is szerepelt a 20th Century Fox kívánságlistáján, már ami a The Wolverine lehetséges rendezői listáját illeti.

Hirdetés

Nem véletlenül beszéltem az imént múlt időben, ugyanis a The Wolverine rendezéséért folyó "küzdelem" egyik résztvevője, Mark Romanek kiesett az esélyesek táborából. A Ne engedj el készítője kifogásolta a szkriptet és hozzátette azt is, hogy ez nem az ő stílusa, amivel valójában mi is egyet értünk. A rövidlistán maradt tehát hét lehetséges úriember: Jose Padilha (Elit halálosztók), Doug Liman (A Bourne-rejtély, Mr. és Mrs. Smith, Hipervándor), Antoine Fuqua (A Nap könnyei, Orvlövész, Brooklyn mélyén), Justin Lin (Annapolis, Halálos Iramban 3-4-5), Gavin OConnor (Csoda a jégen, Warrior), James Mangold (Copland, Börtönvonat Yumába) és Gary Shore (rövidfilmek). Romanek tehát kiesett de még mindig kétséges, hogy kire esik a 20th Century Fox választása...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.