Hirdetés

The Wolverine - Októberben forgatják

|

A stúdió már adott, sikerült rendezőt is keríteni a projekt mögé, ráadásul Hugh Jackman alapból is vevő minden olyan dologra, amiben Farkas szerepel... kezdődhet a forgatás?

Hirdetés

Hölgyeim és uraim, nagy újságot közlök önökkel: Farkas végre révbe ér! A Börtönvonat Yumába és a Copland rendezője készíti el a The Wolverine-t, melyben Farkas ezúttal Japán helyszínekre látogat el és már kitűzték a forgatás dátumát is. Kezdetben hatalmas volt a káosz kedvenc karmosunk körül, de a stúdió nem adta fel és Darren Aronofsky helyett leszerződtette James Mangold-ot, majd minden mást lezsírozva és Hugh Jackman-nel egyeztetve októberre tűzték ki a forgatást. A színész szerint ha időben elkészülnek, még 2012-ben megjelenhet Farkas újabb kalandja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.