Hirdetés

The Wolverine - R kategóriás lesz?

|

Hugh Jackman igazi ikonikus alakká vált Farkas megformálásával, az emberek lépten-nyomon a következő Wolverine filmről kérdezik, ő pedig mindig nyilatkozik valami érdekeset.

Hirdetés

Ezúttal az MTV-nek sikerült mikrofonvégre kapnia a rendkívül keresett ausztrál színészt, aki elárulta, hogy rengeteget tárgyaltak az R besorolásról James Mangold rendezővel, míg végül arra jutottak, hogy talán két verziót kellene készíteni: egy PG-13-as kategóriájút, és egy durva, komor, véres R besorolásút. Jackman teljesen megérti és egyetért a rajongókkal, neki is az a célja, hogy egy durvább történettel mutathassák meg Wolverine igazi arcát, hiszen ha van az a szuperhős, akinek jól áll az R, az Farkas. Ha tényleg sikerülne megállapodnia Jackman-nek és Mangold-nak a stúdióval, talná kapunk egy képregényhez hű mozit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.