Hirdetés

The Wolverine - Rajzolt poszter

|

Hugh Jackman minden eddiginél hosszabb karmokkal mutatkozik meg a The Wolverine (magyar munkacím: Farkas) legelső rajzolt poszterén, amelyet afféle minimalista stílusúként is felfoghatunk.

Hirdetés

A híres képregény alapján a The Wolverine középpontjában Logan áll, az örök harcos és kívülálló, akivel ezúttal Japánban találkzohatunk. Farkas szembesül egy a múltjából előkerülő titokzatos alakkal (valószínűleg Ezüst Szamuráj - a szerk.) és kettejük között kialakul egy olyan epikus csata, ami örökre megváltoztatja őt. Szamuráj acél ütközik az adamantium karommal! A James Mangold (Börtönvonat Yumába) rendezésében készülő The Wolverine megreformálja Wolverine eddigi bemutatkozásait és végre méltó eredetfilm készül a vérgőzös karakterről. A film megjelenése 2013. július 26-án válik esedékessé, a főbb szerepekben pedig Hugh Jackman, Will Yun Lee és Hiroyuki Sanada. A teljes poszter a folytatásban tekinthető meg.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.