Hirdetés

The Wolverine - Teljesen önálló film lesz

|

A James Mangold (Börtönvonat Yumába) által dirigált The Wolverine nem az X-Men kezdetek: Farkas folytatása lesz, sokkal inkább egy önálló epizód mutánsok csoportosulása nélkül - nyilatkozta Hugh Jackman.

Hirdetés

Szállingóznak a képek és az információk a The Wolverine folytatásáról, amely Japánban fog játszódni és Farkas legfőbb ellenfele ezúttal Ezüst Szamuráj (Will Yun Lee) lesz. A Total Film elbeszélgetett a főszereplővel és Hugh Jackman azt nyilatkozta nekik, hogy szándékosan nem Farkas 2-nek nevezték el a filmet, mivel azt akarják, hogy úgy tekintsenek a The Wolverine-re, mint egy teljesen önálló filmre és nem mint egy folytatásra. Jackman szerint a teljesen új szereplők és a Japán helyszín egy vadonatúj képi világot tár majd elénk és a The Wolverine sokkal karakterközpontúbb lesz, mint a korábbi X-Men filmek. Nem lesz telezsúfolva mutánsokkal, csapatokkal és hasonlókkal, sokkal inkább fókuszál majd Farkasra. A The Wolverine 2013. július 26-án mutatkozik be a nagyérdeműnek, Hugh Jackman, Will Yun Lee, Hiroyuki Sanada, Hal Yamanouchi, Tao Okamoto, és Rila Fukushima szereplésével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.