Hirdetés

The Wolverine - Tovább késik a forgatás

|

Egyre másra érkeznek a film elkészültét odázó hírek, például újra kellett írni a forgatókönyvet, vagy gondok voltak a casting során, esetleg a forgatási helyszínnel.

Hirdetés

Ismét hasonló problémákba ütközött James Mangold, Hugh Jackman és a stáb, ugyanis a helyszínek nagy része továbbra is Japánban játszódna, de az illetékesek szerint ez jelen pillanatban nem lehetséges, de azt nem közölték, hogy miért nem. A szóbeszéd szerint még mindig a kis mértékű sugárzástól félnek, amely már nem jelent veszélyt az emberi szervezetre, mégis tartanak tőle. Sajnálatos módon az ismételt csúszás miatt a 2012 elejére tervezett forgatás valószínűleg átcsúszik 2012 végére. Elkészül egyáltalán valaha is Farkas következő megnyilvánulása?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.