Hirdetés

The Wolverine - Új karakter felfedve

|

Valószínűleg Farkas oldalán áll majd az a mutáns kisasszony, akinek szerepére ezekben a percekben is folyik a tárgyalás a készítőkkel és aki fontos lesz majd a történet szempontjából.

Hirdetés

A The Wolverine rendezői székéért hatalmas volt a harc, de végül a Copland és a Börtönvonat Yumába készítője, James Mangold ülhetett belé legnagyobb örömömre. Farkas természetesen nem lehet más, mint Hugh Jackman, az ő neve és arca összefort a karakterrel, nélküle biztos bukás lenne a film, de mellé nem árt még pár mutáns. Ilyen lesz majd Cecilia Reyes, aki az mellett, hogy doktor és próbál segíteni néha Farkason szintén rendelkezik különleges erővel: képes erőteret létrehozni maga körül. A karakter szerepére Naturi Naughton-t (Fame) szeretnék megnyerni és nagyon úgy tűnik, hogy menni is fog a dolog. Christopher McQuarrie (Valkűr, Közönséges bűnözők, Mission: Impossible - Fantom Protokoll) forgatókönyve alapján 2013-ban jöhet a The Wolverine.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.