Hirdetés

The Wolverine - Újabb forgatási helyszín

|

Továbbra is készül Farkas barátunk legújabb lélegzetvétele, de igen csak lassan és körülményesen. A forgatási helyszínek tovább bővülnek, méghozzá Hugh Jackman legnagyobb örömére.

Hirdetés

A 20th Century Fox bejelentése alapján ugyanis hamarosan a főszereplő színész hazájában, Ausztráliában forgatják tovább a The Wolverine filmet, melyben továbbra is Hugh Jackman alakítja az X-Men beugró tagját, Farkast (Rozsomák, ftw). A rendezői teendőket továbbra is James Mangold, a  Börtönvonat Yumába és a Copland alkotója látja el, a forgatókönyvet pedig a Mark Bomback (Die Hard 4, Száguldó bomba) - Chrsistopher McQuarrie (Valkűr, Közönséges bűnözők) páros jegyzi. A The Wolverine tervezett megjelenési dátuma 2013. július 26., remélhetőleg tudják is majd tartani, és nem csúszik tovább őszre, télre, ne adj isten 2014-re.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.