Hirdetés

The Wolverine - Viper vs. Farkas?

|

Bár Mark Bomback átírja Christopher McQuarrie forgatókönyvét, az ellenségek azért még maradnak és a korábban bejelentett harcos mellett egy hölggyel is meg kell mérkőznie Farkasnak.

Hirdetés

A The Wolverine ugyanis új szereplővel gazdagodott és a korábbi Silver Samurai bejelentése mellett egy végletekig badass nő kerül Farkas halállistájára, ő lenn Viper, vagy más néven Madame Hydra. Eredeti nevén Ophelia Sarkissian-két kell emlegetnünk, de Farkas számára csak Viper és egyben ellenfél lesz. A képességeit illetően képzett harcművész, kardforgató és mesterlövész, képes teleportálni, kiváló stratégia és taktikus, valamint meghosszabbított élettartammal rendelkezik. Méltó nemezise lehet Logan-nek és az adamantium karmoknak... A The Wolverine jelenleg 2013-ra van datálva James Mangold (Börtönvonat Yumába) elképzelései alapján, a már említett forgatókönyvírók által.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.