Hirdetés

The Woman in Black - Harry Potter szerepén kívül + Előzetes (Update)

|

2012. május harmadikán bebizonyíthatja Daniel Radcliffe, hogy a Harry Potter karakterén kívül is megállja a helyét a filmvilágban és kiderül, hogyan teljesít horror-thrillerben.

Hirdetés

Hivatalos sztori: Arthur Kipps egy fiatal ügyvéd, akit egy távoli kis faluba küldenek, hogy rendezzen el egy hagyatéki ügyet. Kipps beköltözik az elhunyt ügyfél házába, hogy ott nyugodtan dolgozhasson. Azonban hamar kiderül, hogy az ódon lakhely sötét, tragikus titkokat rejt, de a félelem akkor uralkodik el igazan Kipps-en, amikor meglát egy kísérteties fekete ruhás nőalakot. A Budapest Film forgalmazásában tehát 2012. május harmadikán jön el hozzánk Daniel Radcliffe Ciarán Hinds kiegészítésével, James Watkins dirigálásában. A fenti kép (kattintásra gigászivá válik) frissen érkezett hozzánk, tessék örülni neki.

Update: elképesztően hangulatos előzetessel kiegészítve, ez még igazán jó film is lehet!

Update #2: magyar feliratos előzetessel ellátva!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.